Aantal personen: 4
2 eetlepels olie
4 kipfilets
2 uien
3 dl kippenbouillon
2 eetlepels tomatenpuree
2 eetlepels tomatenketchup
2 eetlepels maïzena
8 augurken
2 eetlepels kleine zilveruitjes
1 eetlepel gewelde rozijnen
zout, peper
Verhit de olie in een wok of wadjan en bak de kipfilets rondom
goudbruin.
Haal ze uit de wok en houd ze warm.
Fruit de gesnipperde uien glazig, schenk de kippenbouillon erbij en roer
er de tomatenpuree en de tomatenketchup door.
Maak de maïzena met water aan en bind de saus hier al roerend
mee.
Voeg de kleingesneden augurken, de zilveruitjes en de rozijnen toe.
Breng de saus op smaak met zout en peper en giet het mengsel over de warm
gehouden kipfilets.
Geef er gekookte rijst en ijsbergsla bij.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |